XV republičke igre radnika službe društvenog knjigovodstva u SRH : U čast 35. godišnjice oslobođenja zemlje (Službe društvenog knjigovodstva u SRH, 1980)
Simplificirani prikaz mora sa jedrenjakom iznad kojeg se nalazi spirala iz koje izlaze ljudi, petokraka i crvena zastava.