[Fonoteka Čapka] - Čapka, Eduard
Organizacija Fonoteke: 112 kutija tvrdih šelak ploča promjera 25 cm ; 4 kutije LP ploča promjera 25 cm ; 18 kutija tvrdih šelak ploča promjera 30 cm ; 52 kutije LP ploča promjera 30 cm ; 1 kutija tvrdih šelak ploča promjera 20 cm ; 64 kutije singl ploča promjera 17 cm. Najveći dio fonda gramofonske su ploče na kojima je objavljena strana i hrvatska popularna glazba, u manjem dijelu je zastupljena klasična te tradicijska glazba. Dio fonda sastoji se od starijih izdanja važnih za početak hrvatske fonografije.