16. zagrebačka izložba jugoslavenske grafike (Kabinet grafike Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti, 1990)
Stilizirana brojka 16 na crnoj podlozi plakata, sastoji se od jedne okomite linije bijele boje, kose crte crvene boje i bijelog kruga