Muhe (Teatar ITD, 1970)
Naslov bijelom tipografijom na crvenoj podlozi smješten u gornjem desnom uglu plakata. Na ostatku površine fotomontaža triju fotografija J.P. Sartra koje se djelomično preklapaju