22. Goranovo proljeće // "nitko da ne dođe do prijatelj drag" : Koncert povodom -40. godišnjice oslobođenja zemlje i -90. godišnjice rođenja Jakova Gotovca (KD "V. Lisinski", 1985)
Žuti plakat sa praznim notnim crtovljem sa violinskim ključevima.