Vinkovačke jeseni 1983. : Smotra izvornog folklora naroda i narodnosti SR Hrvatske ("Vinovačke jeseni" koordinacioni odbor Vinkovci, 1983)
Kružni apstraktni geometrijski oblik sa motivom jugoslavenske zastave u pozadini.