Novogodišnja prodajna izložba : Galerija Forum (Galerija Forum Kulturno informativnog centra, 1992)
Koloristički oblikovana podloga plakata ljubičastim, crvenim, zelenim i indigo tonovima sa tekstualnim dijelom bijelim slovima