[Pučko otvoreno učilište Velika Gorica] (Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, 2018)
Sadrži kataloge izložbi i pozivnice: 1. Mikro - makro kosmos : 18. listopada - 07. studenoga 2010. / Josip Benjak. 2. Imaginacija fuzije : 14.03.2016. / Josip Benjak 3. Ljubav-vrijednija od svega : 17. 6. 2019. / Vlatka Bauer 4. Sjećanje na Vukovar : 13. 11. 2020. / Josip Benjak 5. Kultura stanovanja u Velikoj Gorici : (1945. - 1990.) : izložbeni projekt : moderni grad - arhitektura i urbanizam Velike Gorice, 2021. 6. Izložba radova "Day dreams" : 07.05.2021. - 21.05.2021. / Melita Zajec 7. Toga su dana svi u kući bili sretni : 28. 1. 2022 - 4. 3. 2022. / Sara Pukanić 8. Put križa : 8. 4. 2022. / Vlatka Bauer.