Osvrt na knjigu Lukno u Hrvatskoj od dr. Mihajla Lanovića - Meštrović, Mihovil ([s. n.], 1918)
Protiv Lanovićeve tvrdnje da svećenstvo prima odveć veliko lukno ; protiv ograničenja prava svećenstva na lukno u dopisu ordinarijata Đakovačke biskupije i u vladinoj naredbi.