Japanska grafika : 1989 Ljubljana Bienale 18. (Galerija Forum, 1989)
Tekstualno riješen plakat, dominantno slovo G čitavom površinom plakata unutar kojeg se nalazi tekst. Tekst iz podnaslova uokviren je linijom, te "pričvršćen" klamericom u gornjem desnom uglu okvira