Šibenik u narodnooslobodilačkoj borbi : izložba u povodu 35. obljetnice ustanka (Muzej grada, 1976)
Na plakatu je reproducirana crno bijela fotografija s prikazom gomile ljudi snimljene iz ptičje perspektive. Naslov dat crvenim slovima smješten je uz donji rub plakata