Virtualna.nsk.hr (Nacionlna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2018)
Portal koji okuplja i virtualno povezuje tematske zbirke digitalizirane građe Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i zbirke ostalih hrvatskih knjižnica te ustanova, udruga i pojedinaca.