12. Muzički Biennale Zagreb : međunarodni festival suvremene glazbe = International Festival of Contemporary music - Ljubičić, Boris (Muzički Biennale, 1983)
Kompozicija nastala izmjenom plavih krugova i ružičastih kvadrata na podlozi plakata bijele boje