Dubrovačke ljetne igre = Dubrovnik Summer Festival - Gusić, Tomo ([Dubrovačke ljetne igre], 2012)
Logo Libertas komponiran zrcalno, po okomitoj i horizontalnoj osi, naizmjence na crvenim i zlatnim poljima, crvenim i bijelim slovima