Salon mladih (ULUH, 1969)
U donjoj polovici plakata na plavoj podlozi smješten je ovalni oblik obrubljen svijetlo sivom linijom i ispunjen ukošenim prugama žute i roza boje te spojen sa gornjim rubom plakata širokom trakom svijetlo sive boje. Površina plakata uokvirena je tankim rubom žute boje