Hrvatski mladi kipari (Narodno sveučilište Juraj Kokot, Galerija Galženica, 1984)
Prikaz kamenog mramornog kubusa na kojem je "isklesan" naziv izložbe na prednjoj bočnoj strani, a na gornjoj plohi položen presavinut "papir" s podacima o izložbi