Refleksije : revija za likovne umjetnosti (Zoran Hercigonja, 2018)
Časopis objavljuje eseje, osvrte i kritičke prikaze na prethodno održane izložbe likovnih radova ili na pojedinačna dijela likovnih umjetnika.