Predstavljanje novog izdanja: Leonardo da Vinci Quadrifolium : sudjeluju: Mladen Machiedo, Tonko Maroević (Talijanski kulturni centar : KIC Zagreb : Grafički Zavod Hrvatske, 1989)
Na plakatu se nalazi naslovnica izdanja Quadrifoluma Mladena Machiedoa.