Međunarodni 35. gorenjski sejem, Kranj, 9. - 19. 8. '85 (Poslovno prireditveni centar gorenjski sejem Kranj, 1985)
Kišobran na žutoj podlozi sa zataknutom etiketom na kojoj je stilizirani prikaz dvoje ljudi obučenih u kranjsku narodnu nošnju.