Dođi na ORA : I Smjena: ORA "Palić", ORA "Partizanski put" // II Smjena: ORA "Delibatski pesak", ORA "Posočje" // III Smjena: ORA "Sava" 82' (Općinska konferencija SSOH Medveščak, 1982)
Monokromatska fotografija skupine omladinaca u radu.