Braća - Juriša Čovran, Georgina (Zadar : Filozofski fakultet, 1991)
Dvije muške bradate glave, duge kose, prikazane u profilu. Prizor je uokviren prikazom užeta koje je korišteno i za oblikovanje naslova
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati