Fakultet informatike u Puli - Fakultet informatike (Pula) (Pula : Fakultet informatike u Puli, 2018)
Web-stranice Fakulteta.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.10.2018.)
Keywords: Fakultet informatike (Pula); Informatika -- Nastava i učenje -- Visoka učilišta -- Pula