I. A. Gončarov: Oblomov - Hrkač, Branko (Dramsko kazalište Gavella, 1991)
Fotografija biljke, u zemlji koja je kružno oblikovana grabljama. Fotografija je dorađena, svedena na oštri tamno-svjetli kontrast