Šezdesete = Sixties : '60 u Hrvatskoj = '60 in Croatia Myth & Reality (Muzej za umjetnost i obrt = Museum of Arts and Crafts, 2018)
U središnjem dijelu plakata crno-bijela fotografija s prikazom dviju manekenki u donjem rublju. U drugom planu ulični prolaznici