Festival Orgulje Zagrebačke katedrale - Nikolić Baće, Ana (Zvuci tišine, 2018)
Prikazan detalj portala zagrebačke katedrale te program festivala bijelim slovima na crnim poljima kvadratnih i jednog pravokutnog oblika