[Hrvatsko društvo skladatelja] (Hrvatsko društvo skladatelja, 2017)
Sadrži pozivnice, program, brošure: 1. In memorium Željko Brkanović (1937. - 2018.) 2. Tena Ivana Borić, Viktorija Čop, Ivana Kiš : autorski koncert u povodu 40. rođendana 3. Đeni Dekleva-Radaković : autorski koncert u povodu 70. rođendana 4. Dalibor Bukvić : u povodu 50. rođendana 5. Frano Parać : u povodu 70. rođendana 6. Berislav Šipuš : u povodu 60. rođendana 7. Zlatko Stahuljak : u povodu 85. rođendana 8. Ruben Radica : in memorium, 27. rujna 2021. 9. 27. festival orgulje Heferer : Ivo Pogorelić : recital : 17. 08. - 18. 08. 2021.