Hrvatsko društvo menadžera kvalitete
Web-stranice društva koje okuplja stručnjake iz područja kvalitete zbog razvijanja, promicanja i širenja politike i razvoja sustava upravljanja kvalitetom sukladno sa zahtjevima međunarodnih normi ISO 9000, ISO 14000 i drugih.