Hrvatsko društvo za hematologiju Hrvatskog liječničkog zbora - Hrvatski liječnički zbor. Hrvatsko društvo za hematologiju i transfuzijsku medicinu (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu)
Web-stranice stručnog društva hrvatskih hematologa, ali i drugih stručnjaka koji se bave dijagnostikom i liječenjem bolesnika s hematološkim bolestima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.11.2018.)
Keywords: Hrvatski liječnički zbor. -- Hrvatsko društvo za hematologiju i transfuzijsku medicinu (Zagreb); Hematologija -- Hrvatska; Krv -- Bolesti