Osnova za hrvatsku pučku izložbu - Jiroušek, Antun ([s. n.], 1910)
O izložbi koja bi se održala u Zagrebu 1911. god. sa zadaćom da dade "zornu sliku života i prilika u kojima naš seljački svijet živi".