Dorazio, Gilardi, Scanavino, Pozzati, Del Pezzo, Marotta, Baj, Schifano, De Vita, Castellani, D'Agostino, Cuniberti, Guerreschi, Ceroli (Galleria de' Foscherari, 1960)
Crno bijela fotografija djevojke snimljene s leđa uz lijevi rub plakata. Na plakatu desno, djevojka stoji uz pano obješen na zidu. Na panou su ispisana imena talijanskih slikara.