Imunološki zavod - Imunološki zavod (Zagreb) (Zagreb : Imunološki zavod, 2018)
Web-stranice javne zdravstvene ustanove.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.11.2018.)
Keywords: Imunološki zavod (Zagreb); Krvna plazma -- Imunologija; Cjepiva -- Hrvatska