Hrvatska udruga radijskih nakladnika : The Croatian Association of Radio Publishers (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, 2018)
Web-stranice udruge poslodavaca koju čine pravne osobe odnosno trgovačka društva difuzne i nakladničke djelatnosti.