Hrvatska udruga radijskih nakladnika The Croatian Association of Radio Publishers. - Hrvatska udruga radijskih nakladnika (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska udruga radijskih nakladnika, 2018)
Web-stranice udruge poslodavaca koju čine pravne osobe odnosno trgovačka društva difuzne i nakladničke djelatnosti.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.11.2018.)
Keywords: Hrvatska udruga radijskih nakladnika (Zagreb); Radijsko emitiranje -- Hrvatska