Pitanje subvencije trgovačke mornarice : u povodu jednog članka sekretara zagrebačke burse. - Smodlaka, Josip (Split : [s. n.], 1933)
Odgovor na članak I. Belina: Kriza naše trgovačke mornarice : politika subvencije.
P. o. : Novo doba.
Keywords: Trgovačka mornarica -- Hrvatska -- Subvencije