Glasnik Društva bibliotekara Split - Društvo bibliotekara (Split) (Split : Društvo knjižničara, 2018)
Glasnik objavljuje stručne i znanstvene članke iz područja knjižničarstva i informacijskih znanosti te tekstove o djelovanju knjižnica i knjižničara.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema br.14/15(2016/2017).
Keywords: Knjižničarstvo -- Serijske publikacije