Croatica : časopis za hrvatski jezik, književnost i kulturu (Odsjek za kroatistiku Filozofskoga fakulteta u Zagrebu : Hrvatsko filološko društvo : FF-press Filozofskog fakulteta u Zagrebu, 2013)
Časopis koji objavljuje radove o hrvatskom jeziku, književnosti i kulturi te recenzije i kritike novih izdanja iz tih područja.