"kako da vam kažem, drugovi i drugarice..." (Kazalište "dijalog", Centar za kulturnu djelatnost sso Zagreb, 1981)
Dvije zakrivljene trobojne trake između kojih crvena zvijezda petokraka. Prikaz na indigo plavoj podlozi plakata. Bijelim slovima podaci o predstavi