Nepoznati autor: Stari grehi : kajkavska komedija. (Čakovec : Centar za kulturu, 1984)
Tipografski riješen plakat smeđim slovima na blijedo narančastoj boji podloge
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati