Dječji tjedan : 3 - 10. listopada 1977. (Savez društava "Naša djeca", Dječji centar "Utrina", 1977)
U gornjem dijelu plakata reproduciran je šareni dječji crtež s prikazom dvoje likova koji se drže za ruke. Ispod slike rečenica posvećena djeci