Politische Gespräche auf der Südpromenade in Agram - Hellenbach, Lazar ([s. n.], 1864)
Rasprava u vezi s programom "Uvjetno ili bezuvjetno", o hrvatskom i uopće slavenskom pitanju u Monarhiji, odnosno o budućem položaju Slavena u njoj.