Dječji vrtić : lutkarski igrokaz "Ulica smijeha" (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1979)
Uz donji rub plakata smješten je naslov unutar prikazanog šešira na reproduciranom crtežu s prikazom lica sa šeširom. U gornjem dijelu plakata smješten je pravokutan oblik unutar kojeg se nalazi reproducirani crtež s prikazom dvoje djece na pozornici. Podloga plakata je intenzivne narančaste boje, a tekstualni dio plakata riješen je slovima plave i crne boje