4. izložba kolor fotografije - Ivančić, Nadir (Foto klub "Kolor", 1981)
Tipografski riješen plakat s istaknutom narančastom brojkom 4, tekst svijetlo plavom bojom na tamnijoj plavoj podloge. Raster tankim linijama narančaste boje u podlozi, čitavom površinom plakata