Nacionalni portal energetske učinkovitosti (Zagreb : Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, 2019)
Web-stranice krovnog tijela zaduženog za sustavno planiranje, koordinaciju i provedbu politike energetske učinkovitosti.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.1.2019.)
Keywords: Potrošnja energije -- Hrvatska