Logoped.hr ([S. l.] : Logoped.hr, 2018)
Portal koji objedinjuje sve informacije o govorno-jezično-komunikacijskim teškoćama.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.1.2019.)
Keywords: Govorni poremećaji; Jezični poremećaji