Psihoterapija : časopis Instituta za grupnu analizu, Hrvatskog psihoanalitičkog društva, Hrvatskog društva za psihoanalitičku psihoterapiju (Medicinska naklada : Hrvatsko psihijatrijsko društvo, 2016)
Časopis psihodinamskog i općenito psihoterapijskog načina razumijevanja pacijenata.