9. međunarodna izložba originalnog crteža = 9th international exhibition of original drawings (Moderna galerija, 1984)
Pravokutni oblici unutar kojih su smješteni kružni oblici ispunjeni linijskim formama. Unutar jednog od krugova otisnut crtež s prikazom tri žene