Izložba Dante u Hrvatskoj likovnoj umjetnosti i književnosti : Danteovi dani u Dubrovniku (Nacionalna i sveučilišna biblioteka, Turistički savez općine Dubrovnik, 1981)
U podlozi plakata fotografija s prizorom uprizorenja Danteove kazališne predstave u krupnom rasteru. Tekstualni dio plakata uz gornji rub plakata te u donjoj polovici plakata.