Čitajte između redova - Ljubičić, Boris (Poglavarstvo grada Vukovara u progonstvu, 1994)
Naslov zamagljenim slovima površinom plakata u tri reda. Između redova rečenice (tekst) vezan uz stradanje grada Vukovara u Domovinskom ratu