Dante i slavenski svijet = Dante e il mondo Slavo (Danteovi dani = Giornate Dantesche, 1981)
U podlozi plakata fotografija s prikazom skupine ljudi zaogrnutih bijelim togama. Fotografija je prenesena u krupnom rasteru, u plavim tonovima