Obilježavanje 120. obljetnice rođenja Rabindranatha Tagora - Ilić, Mirko, likovni umjetnik (Zagreb : Društvo književnika Hrvatske, Nacionalna i sveučilišna biblioteka, Sekcija za orijentalistiku Hrvatskog filološkog društva, 1981)
Naslov je smješten uz gornji rub plakata. Ispod naslova se nalazi pravokutnik podijeljen linijskom mrežom na manja kvadratna polja. U gornjem lijevom uglu godina rođenja R.T., u donjem desnom uglu godina njegove smrti. Unutar polja umetnuta je fotografija R.T. te mjesta pojedinih lokacija i datuma obilježavanja obljetnice
Keywords: Sitotisak